Scoala de schi si snowboard

Instructori specializati, atat pentru schi cat si pentru snowboard. Instructorul, este foarte important pentru ca este in primul rand un educator, ce incurajeaza calitatile fiecaruia dintre noi. Instructorul permite celor ce isi doresc sa invete sa isi exprime potentialul, facandu-i cat mai constienti de mediul inconjurator.

Programari
Ski: 0720 682 922 | Snowboard: 0742 925 640

Ce vrem?

Scoala de ski si snowboard se adreseaza atat copiilor cat si adultilor pasionati de ski, snowboard dar si de freestyle ski. Am gasit o necesitate a pasionatilor cat si a curiosilor si ne-am decis sa ne “ocupam” serios de acest aspect.

Perioada cursurilor este nedeterminata, dar se va desfasura pe parcursul intregii ierni, cand conditiile meteo ne vor fi favorabile ;)

De stiut!

Ce am nevoie pentru cursuri?

Cursantii vor avea nevoie de echipament complet si anume schiuri, bete, clapari, manusi, casca sau boots si placa. Toti participantii se vor prezenta cu minim 10 minute inainte de inceperea cursurilor si vor fi pregatiti fizic, cat si psihic de activitatile ce se vor derula.


Ce include pretul?

Pretul include o ora de curs cu instructori specializati pentru fiecare categorie de cursanti in parte si mai departe daca este necesar, descrierea unor atribute care sa le confere, mai ales parintilor, o stare de siguranta si profesionalism.


Cine poate participa?

Nu avem limita de varsta la seniori, in schimb cei mici pot lua parte la curusurile scolii de ski si snowboard de la 4 anisori 


Alte informatii utile

O ora de curs tine 50 de minute cu o pauza de 10 minute. Pentru o insusire cat mai eficienta a notiunilor de schi/snowboard/freestyle schi si nu numai, recomandam o sedinta de 2 ore legate cu o pauza de 10 minute.

Pe durata pauzei cursantii vor beneficia de o ceasca de ceai oferita din partea casei, dar si de o atentie sporita la orice detalii. Cursantii trebuie sa se prezinte echipati complet (schi, bete, clapari, manusi, casca, etc), cu cel putin 10 minute inainte de inceperea cursului si pregatiti pentru activitate.

Pentru grupurile de copii, este necesar ca toti membrii familiei (parinti, frati, bunici) sa aleaga posibilitatea de a NU fi prezenti la desfasurarea activitatii de initiere schi/snowboard/freestyle ski, deoarece aceste lectii nu se vor putea desfasura in conditii normale. Doritorii vor putea totusi urmari activitatea micutilor de la distanta sau din terte unghiuri, astfel incat acestia sa nu poata fi detectati de catre cursanti.

Cursuri ski

Preturile pentru cursurile de ski sunt urmatoarele:

Luni - Vineri

Sambata - Duminica


Date de contact

Pentru orice fel de informatii si pentru rezervari, ne puteti contacta la numarul de telefon 0720 682 922, zilnic intre orele 10 si 16.

Cursuri snowboard

Pentru informatii si rezervari, ne puteti contacta la numarul de telefon 0743 977 882.